петък, 12 апр 2024 г. 12:50 ч.

Висока самооценка

Виктория от “Ергенът”: С пъпки и криви зъби пак нямам конкуренция!

Blife.bg

Виктория от “Ергенът”: С пъпки и криви зъби пак нямам конкуренция!

Виктория смята, че е различна и забавна

Една от най-скандалните участнички в този сезон на „Ергенът“ – Виктория Асенова, разкри, че е била влюбена в Александър.

„За да обичаш един човек, трябва да прекарваш време с него – обяви бившата служителка на БФС. – За да обичаш един човек, трябва да видиш неговите плюсове и минуси. Да го видиш в обстановка не само в имението и риалитито, а и извън него.

Аз може да съм се влюбила, да съм влюбена, но обичта се заражда на по-късен етап поне при мен.
Много трудно започвам да обичам някой, докато не видя набора от качества, които са важни за мен в този човек. Дали ги притежава или не. Да преценя с кое мога да живея и с кое не мога.
Така че за обич не мога да твърдя, че е имало. За влюбване – да, твърдя, че е имало влюбване от моя страна спрямо Алек.“

Виктория не смята, че е имала конкуренция в предаването.
„Аз съм била себе си, аз съм интелигентна, аз съм различна, аз съм забавна, аз съм наивна като дете на моменти. Мога да отстоявам себе си. Да кажа на Алек кое не ми харесва и кое ми харесва.
Аз имам секси тяло. Може да не съм най-красивата – да имам пъпки, да имам криви зъби, но аз съм си АЗ с главни букви.


Не съм била лицемерна, не съм била фалшива, не съм била надменна. Държала съм се спрямо моите принципи и спрямо моите възприятия. Затова не смятам, че имах конкуренция в този сезон. Виктория е този сезон!“, категорична е Асенова.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари