петък, 10 май 2024 г. 15:38 ч.

Радост вкъщи

Мари на Гала е бременна

Blife.bg

Мари на Гала е бременна

Мари и Гала обясниха, че бебето е планирано

Тази сутрин в "На кафе" Гала разкри с голямо вълнение, че ще става баба в края на годината. Нейната единствена дъщеря Мари ще я дари с внуче малко преди Коледа.

От панелситите в предаването единствено Георги Блажев е бил наясно с щастливата новина, а останалите останаха като гръмнати и побързаха да се свържат с Мари и да я разпитат подробности.

Мари и Гала обясниха, че бебето е планирано и се е случило точно на рождения ден на тв водещата. И това е нейният подарък по случай празника. 

"С таткото имаме различни предположения за пола на бебето и се борим да видим кой ще спечели. Всичко минава в закачки, вълнение и смях", разказва Мари.

По много интересен начин е съобщила на Константин, че ще става баща: "Занесох му семенце и му казах, че и нашето бебе е толкова голямо. Не съм правила специални изненади, с шега и усмивка споделих новината със своите близки".

Бъдещите родители съобщили новината първо на Гала, а тя веднага извикала нейната майка, която живее в съседен блок. Вечерта Стефан се прибрал от работа и загубил способност да говори. Прегърнал първо Мари, а след това Гала и се разплакал.

Гала е категорична, че иска внучето да я нарича баба, но побърза да уточни, че ще е такава само за внучето си и не приема подобни шеги от колегите си.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари