петък, 5 юли 2024 г. 14:08 ч.

Заслужено признание

Още една награда за Стояна Нацева! Бизнесдамата е „Най-влиятелният лидер в социалните мрежи“

Blife.bg

Още една награда за Стояна Нацева! Бизнесдамата е  „Най-влиятелният лидер в социалните мрежи“

Още едно отличие беляза професионалния път на Стояна Нацева и нейната Академия Щастлив Живот.

На тридесетото издание на „Национални награди за мода, шоу и бизнес“ Варна 2024 тя получи приза „Най-влиятелен лидер в социалните мрежи“.

Бизнесдамата Стояна Нацева е следвана от над 700 хиляди последователя в социалните мрежи. Нейните безплатни видеа в Ютуб са с милиони гледания.

Госпожа Нацева е основател и собственик на най-голямата коучингова компания в България – Академия Щастлив Живот, която само за 5 години от създаването си е обучила стотици хиляди студенти в над 50 уникални авторски коучинг програми за личностно и бизнес израстване. Тази година госпожа Стояна Нацева съвместно с Европейски университет в Прага започна провеждането на уникална програма МВА МЕНТОР личностно и бизнес развитие .

Това е първата МВА коучингова програма за България. Тя е удостоена с наградата Международен триумф образование и обучения. Програмата се радва на голям интерес. Първият поток от участници в нея ще бъдат дипломирани в замък в Прага тази есен.

Г-жа Нацева е удостоена с много национални и международни награди.

Компанията Академия Щастлив Живот е наградена като най-успешна в България в сектор „ОБРАЗОВАНИЕ“ 2023 и 2024г, както и в сектор „ОБУЧЕНИЯ Личностно и бизнес развитие“ за 2022 г. Тя е носител на наградите ТОП БРАНД НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО, БРАНД НА ГОДИНАТА 2024 и много други.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари