понеделник, 13 юни 2011 г. 13:32 ч.

Диагноза

Съпругът на Весела Лечева няма шанс

Blife.bg

Съпругът на Весела Лечева няма шанс

Медицинска сестра го извежда ежедневно на терасата на къщата му в "Драгалевци". Никакво подобрение и никакви изгледи за такова в бъдеще, била отчайващата диагноза на медицински специалисти от цял свят по отношение на състоянието на Манол Велев.

Съпругът на бившата спортна министърка Весела Лечева беше уцелен с куршум в главата пред офиса си преди 5 години, когато двама наемници се опитаха да го убият. След серия от операции и най-различни консултации и изследвания, някои от които при най-големите медицински светила в областта на мозъчната хирургия, днес диагнозата на бизнесмена е повече от трагична. Според лекарите нямало никакъв шанс в бъдеще Велев да възвърне дори част от нормалната си мозъчна дейност. В момента той бил жив труп, който се нуждаел от непрестанните грижи на медицинска сестра и постоянно лекарско наблюдение.

Според запознати, макар и в съзнание, Велев бил напълно неадекватен и не разпознавал никого. Той единствено въртял очи и се опитвал да движи устните, като в желание да каже нещо. Бизнесменът бил изключително слаб и нямал нищо общо с образа си от преди години. Той прекарвал по-голяма част от времето си на инвалиден стол, а останалото част от деня в леглото. Велев не бил способен на никакви самостоятелни действия, което налагало постоянни грижи, свързани дори с най-елементарните му нужди, като храна и хигиена.

В момента бившият шеф на клуб „Възраждане" прекарвал времето си в стая на втория етаж в къщата са семейството в столичния кв. "Драгалевци". През последните слънчеви дни сестрата, която била наета от Весела Лечева да се грижи 24 часа за него, извеждала съпруга й на терасата за слънчеви бани.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари