събота, 3 дек 2022 г. 09:55 ч.

Признание

Цвети Разложка с ново престижно отличие

Blife.bg

Цвети Разложка с ново престижно отличие

Последният месец от 2022 година, стартира с Националните награди за мода, шоу, бизнес, които са с над 20 годишна история и бяха провеждани през годината в най-големите градове на страната.

От социалните мрежи видяхме, че Цвети Разложка се е похвалила с отличие в категория маркетинг мениджмънт и връзки с обществеността. Изборът на локация за финал на поредицата награди явно не е случаен. Организаторът Красимир Недялков, известен с факта, че е единственият дизайнер у нас, стъпил на една сцена с Пако Рабан, е заложил на европейската столица за 2019 , градът под тепетата – Пловдив.

Цвети не веднъж е споделяла с близкия до нея пиар Християн Гьошев, че се изморява от суетата на светските събития в България и предпочита да прекарва всяка свободна минута със сина си Никола. Явно номинацията е заинтригувала Разложка, защото не е пропуснала събитието. Тази година е доста успешна за бившата балерина в професионален план.Работата ѝ в различни сфери е като балетен спектакъл, според думите на нейна близка, защото сцената и прожекторите никога не ѝ липсват.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари