понеделник, 5 дек 2022 г. 21:19 ч.

Стрелите на Темида

Вили Боршукова осъди клеветницата Осипова (Документ)

Blife.bg

Вили Боршукова осъди клеветницата Осипова (Документ)

Топ коафьорът и собственик на салони „Магама“ Вили Боршукова, осъди бръмчалката Жанета Осипова.

Драмата се разигра преди близо две години. Тогава Осипова  пусна слух, че е била бита във фризьорския салон на Вили Боршукова. Дори публикува снимка от медицинското, което са й издали.

Малко след „инцидента“, потърпевшата Вили Боршукова разпространи видео от охранителните камери в салона си, от което ясно се вижда, че не само не е имало бой, а няма дори физическо докосване. Осипова отишла да върне продукт и да го замени с друг, но е получила отказ.

Тогава Вили Боршукова се закани, че ще осъди Осипова и това вече е факт.

Ето какво сподели топ коафьорът Вили Боршукова вув Фейсбук:

„След 2 години съдебни битки първото дело е спечелено. Тук е мястото да кажа едно огромно благодаря на най-добрата адвокатка Екатерина Иванова Димитрова!

Казвам първото дело, защото в момента тече и второто дело за КЛЕВЕТА и уронване на фирмено име.

Коя е тази жена и с какво е известна? Оставам на вас сами да прецените.

Никога не допускайте някой да се гаври с живота ви, да ви заплашва, да ви налага психически тормоз!

Защото такива хора трябва да бъдат спрени!

Такива хора по салоните, колкото щеш. И мисля, че не само по салоните се случват такива неща, и по хотели, ресторанти. Хората в сферата на услугите всекидневно са подложени на  капризи, фасони, надувки, и всичко това трябва да се търпи.

Реклама чрез скандал за да минем безплатно - всеки е изпитвал този номер.

Дори приятелката й Гери-Никол заплашваше, че трябвало да ме съдят. Е, ето кого осъдиха в крайна сметка?“, пише Вили Боршукова.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари